Feiten & cijfers

Het Veiligheidshuis Brabant Zuidoost is volop in ontwikkeling.

Klik hiernaast op onze nieuwsbrieven en meest recente jaarverslag.

Archief nieuwsbrieven en jaarverslagen t/m 2016

Wisselingen in het dagelijks bestuur

 

Vanwege loopbaanwijzigingen van diverse bestuursleden verandert de samenstelling van het dagelijks bestuur van het Veiligheidshuis Brabant Zuidoost.

Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd vertrok Alfred Veltman op 1 december als burgemeester van Someren. Als lid namens werkgebied Dommelstroom en als voorzitter van het dagelijks bestuur is hij opgevolgd door de heer Paul Verhoeven, burgemeester van Heeze-Leende.

Anja Thijs-Rademakers is in september na negen jaar vertrokken als burgemeester van Eersel, om dezelfde reden. Haar plaats in het dagelijks bestuur voor de Kempen is overgenomen door mevrouw Jetty Eugster, waarnemend burgemeester van Reusel-De Mierden.

Marga Vermue-Vermue stopte eind september als burgemeester van Cranendonck. Ze verliet de regio om burgemeester te worden van het Zeeuwse Sluis. Haar opvolger in het dagelijks bestuur voor Peelland is de heer Frank van der Meijden, burgemeester van Laarbeek.

 

 

Meer weten

Politie Helmond postte dit filmpje op hun Facebookpagina over Persoons Gerichte Aanpak (PGA).

In dit animatiefilmpje ziet u hoe strafrecht volgens ZSM verloopt.

Het ministerie van Veiligheid en Justitie liet deze animatie ontwikkelen die in drie minuten uitlegt hoe de veiligheidshuizen werken.

Klik hieronder voor algemene informatie over de Nederlandse Veiligheidshuizen:

Op weg naar een toekomstbestendig GCOS

Toekomstverkenning Veiligheidshuizen

Instrumenten van de Veiligheidshuizen

 

Vind ons ook op:

LinkedIn

Disclaimer | © powered by WEBFLAT