Feiten & cijfers

Het Zorg- en Veiligheidshuis Brabant Zuidoost is volop in ontwikkeling.

Klik hier voor ons jaarverslag over 2017 (pdf).

Klik hiernaast op onze nieuwsbrieven.

Archief nieuwsbrieven en jaarverslagen t/m 2017

Wisselingen in het dagelijks bestuur

Vanwege loopbaanwijzigingen van diverse bestuursleden verandert de samenstelling van het dagelijks bestuur van het Zorg- en Veiligheidshuis Brabant Zuidoost.

Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd vertrok de heer Alfred Veltman op 1 december als burgemeester van Someren. Als voorzitter van het dagelijks bestuur is hij opgevolgd door de heer Paul Verhoeven, burgemeester van Heeze-Leende. Verhoeven is namens Dommelstroom in het dagelijks bestuur actief. Namens Peelland is de heer Frank van der Meijden, burgemeester van Laarbeek, actief geworden in het dagelijks bestuur.

Mevrouw Anja Thijs-Rademakers is in september na negen jaar vertrokken als burgemeester van Eersel, om dezelfde reden. Haar plaats in het dagelijks bestuur voor de Kempen is overgenomen door mevrouw Jetty Eugster, waarnemend burgemeester van Reusel-De Mierden.

Mevrouw Marga Vermue-Vermue stopte eind september als burgemeester van Cranendonck. Ze verliet de regio om burgemeester te worden van het Zeeuwse Sluis. Haar opvolger in het dagelijks bestuur voor Dommelstroom is dus burgemeester Verhoeven van Heeze-Leende, tevens voorzitter.

 

 

Meer weten

Politie Helmond postte dit filmpje op hun Facebookpagina over Persoons Gerichte Aanpak (PGA).

In dit animatiefilmpje ziet u hoe strafrecht volgens ZSM verloopt.

Het ministerie van Veiligheid en Justitie liet deze animatie ontwikkelen die in drie minuten uitlegt hoe de (Zorg- en) Veiligheidshuizen werken.

Klik hieronder voor algemene informatie over de Nederlandse (Zorg- en) Veiligheidshuizen:

Op weg naar een toekomstbestendig GCOS

Toekomstverkenning Veiligheidshuizen

Instrumenten van de Veiligheidshuizen

 

Vind ons ook op:

LinkedIn

Disclaimer | © powered by WEBFLAT